Најјача кафа на свету

Верујемо да они који имају слабо срце (или људи који једноставно не воле кафу) не делује тако примамљива ова слика, још када се на кесици ове кафе види знак мртвачке лобање онда и помало се јавља извесна доза страха.

Кафа

Е сад.... за оне који воле кафу...

Знамо сви да већина нас не може нормално ујутру функционисати ако се не попије јутарња кафа, а прави љубитељи кафе знају да у току дана попију и по више шољица црног напитка.

Одговорите нам на ово питање: "Да ли бисте смели да пробате најјачу кафу на свету, која се притом зове Death Wish (Смртна Жеља)?" Најјача кафа на свету нам долази из САД, тачније из града Њујорка.Ова кафа садржи око 200 посто више кофеина од уобичајене обичне кафе коју пијемо!

Кафа3

Death Wish кафа је уствари резултат личне потраге власника бренда да пронађу кафу која није само црна, јака и богатог укуса, већ има и висок садржај кофеина, тј. да буде најјача кафа на свету.

Компанија Death Wish пронашла је зрно кафе које има скоро 200 посто више кофеина од уобичајених зрна кафе!Наравно без превише откривања о детаљима прераде и самог процеса најjаче кафе на свету, зна се само да се "Death Wish" кафа припрема тако што се умерено пржи,да би добила јак и робустан укус, а потом се меље на такав начин да би се добиo најјачи укус кафе.

Команија која произвиди најјачу кафу на свету је на свом сајту поставила будућим купцима њихове кафе упозорење у којем се каже да ова кафа није препоручљива за јутарња испијања или свакодневно за испијање као код оних које обично купујемо у продавницама. У питању је ипак ,најјача кафа на тржишту и на свету и није за слабе људе

Кафа2

Ова кафа свету није доступна у нормалној продаји. Већ они који би желели испијати ову кафу морају да паковање наруче преко продавнице  на мрежи и ова продаја важи само за становнике САД и Канаде.

Наравно они који буду дошли до ове кафе или је буду пили нека нам јаве какав је укус,мирис, и наравно да ли је баш толико јака!

Izvor: Zanimljivosti dana

ПРОФИЛИ У ШКОЛИ

Овде се налазимо